За роки роботи було відремонтовано 222 медзаклади

Команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»об’єднує людей, яким не байдужа доля людей рідної Хмельниччини. Всі попередні роки розбудова медичної галузі краю була одним з наших головних пріоритетів.

medicine

Так, було побудовано новий терапевтичний корпус лікарні у Городку, капітально відремонтовано хірургічне відділення та перекрито дах Чемеровецької ЦРЛ, відремонтовано два корпуси Летичівської ЦРЛ, у Ярмолинецькій ЦРЛ відремонтовані пологове та терапевтичне відділення, перекрито дах, встановлено нове оснащення, відкрито відділення гемодіалізу у Дунаївцях, а у с. Балин Дунаєвецького району з’явилася сучасна амбулаторія.

medicine2

Саме команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» першою прийшли на допомогу, коли в Україну завітала страшна біда – коронавірусна хвороба. Ми майже цілодобово розвозили по всій області засоби захисти та медичне обладнання. Загалом нам вдалося забезпечити всім необхідним 72 медзаклади Хмельниччини. Побачивши, у якому стані перебувають лікарні, ми ініціювали оновлення інфекційних відділень у Ярмолинецькій, Шепетівській та Віньковецькій ЦРЛ та створення в них умов для надання належної медичної допомоги.

Ми впевнені в тому, що медицина – вкрай важлива для всіх верств населення, відтак робота продовжуватиметься.