Юний талант з Поділля – Полліанна Рижак

Подільська земля багата талантами і творчими особистостями.

yunyi talant z podillia pollianna ryzhak

Проте, аби взяти участь у Всеукраїнських, а тим паче – закордонних змаганнях, необхідна значна організаційна та матеріальна підтримка талановитої молоді. Саме на таку підтримку направлений один з векторів діяльності народного депутата Олександра Гереги.

Тому з радістю розповідаємо вам про успіхи на українській та міжнародній сцені юної, неймовірно талановитої співачки із Дунаївець Полліанни Рижак – фіналістки телешоу «Голос. Діти», переможниці конкурсів «Я - артист», «Крок до зірок» та світового чемпіонату мистецтв (США).

– Розкажи, будь ласка, з якого часу у тебе з’явилось бажання займатися музикою та вокалом? Хто спонукав тебе пов’язати своє життя з музикою?
– Бажання займатись музикою з’явилось з раннього дитинства. Старший за мене на 5 років брат Артур займався музикою і вокалом. Я з раннього дитинства повторювала все за ним, співала його пісні. А в 3 роки, так розповідають батьки, повторювала пісні з мультфільмів і кінофільмів. Моя мама працює в музичній школі, вона каже, що в мене з раннього дитинства була хороша музична пам’ять, і що я чисто інтонувала слова. В 4 роки мене батьки віддали в Школу мистецтв на вокал – це моя основна спеціальність, але я ще трохи граю на скрипці і фортепіано.

– З якого віку ти почала брати участь у вокально-музичних проектах?
– Мої перші конкурси розпочались в 5 років, тоді ж прийшла перша перемога у Києві. У конкурсі «Арт Преміум» я здобула 1 місце.

– Розкажи детальніше про участь у шоу “Голос. Діти”, “Крок до зірок”, “Я – артист”.
– «Крок до зірок» – це моя перша перемога серед телевізійних конкурсів. Мені тоді було 7 чи 8 років, далі – «Я – артист». На цей конкурс натрапила випадково, прочитала оголошення в інтернеті про кастинг. Коли йшла на цей конкурс, то навіть не мріяла в ньому перемогти. В мене дуже приємні спогади про «Я – артист» і його організаторів— Ольгу і Андрія Романіді, Андрія Кліменка. А от «Голос. Діти» — це окрема тема. (сміється). На це була витрачена ціла частинка мого життя.

– Які емоції ти відчувала, коли отримувала перші нагороди?
– Коли я отримую перемогу— кожного разу радість, здивування, бо кожного разу перед конкурсом себе налаштовую, що можу не отримати перемогу.

– Як взагалі проходив процес відбору до вокального шоу та як у подальшому розвивались події?
– Коли я йшла на кастинг “Голос. Діти”, то також ні на що не претендувала. Просто думала показати себе, показати, що я вмію – і все. На сліпі прослуховування запросили аж через місяць . Коли до мене розвернулись 3 крісла суддів, це для мене був шок.

– Як участь у шоу “Голос. Діти.” вплинула на твою зіркову кар’єру?
– Шоу «Голос. Діти» привернув до мене увагу багатьох людей, в соціальних мережах з’явилось багато підписників. Після проекту почали впізнавати на вулицях. Потап (Олексій Потапенко) запросив мене у Всеукраїнський концертний тур “Потап. Діти”, який проходив минулого літа.

– Скільки часу ти витрачаєш на підготовку до виступу та як це відбувається?
– Підготовка до виступів займає дуже багато часу. Більшість мого позашкільного часу.

– Ти була у США, розкажи, як ти туди поїхала та чим там займалась?
– Минулого літа мені вдалося здобути одну з найяскравіших перемог — це перемога у світовому чемпіонаті мистецтв в Голлівуді. Серед 1200 учасників я увійшла в шістку фіналістів, отримала золоту медаль фіналіста і дві нагороди “Абсолютного чемпіона” , крім цих нагород —золоті, срібні і бронзові медалі. Усіх разом 10 нагород.

– Як американці віднеслися до твоїх виступів?
– Американська публіка завжди сприймає мої виступи дуже емоційно і бурхливо. Це найбільша нагорода, якщо враховувати, що в залі — жодної людини з групи підтримки від України. Всі чужі люди, і щоб викликати їх овації, потрібні великі зусилля.

– Чим, окрім музики, ти любиш займатись у вільний час?
– Крім музики я люблю багато речей, якщо є вільний час— сучасні танці, люблю малювати, монтувати різні цікаві відео з моїх подорожей.

– Як твої однолітки ставляться до твоєї зіркової слави?
– Однолітки сприймають по-різному. Хтось підтримує, дехто навпаки. Хто як.

– Чим ти плануєш займатись у подальшому часі? У яких проектах ти готова взяти участь та які плани плануєш реалізувати?
– Подальші плани— опановувати новий цікавий репертуар. Також хотілось би написати свою авторську пісню. Нових проектів є дуже багато , в якому саме мені доведеться прийняти участь наперед прогнозувати складно.

– Що побажаєш усім юним вокалістам, які бажають вийти на велику сцену?
– Всім юним співакам бажаю любити свою справу, займатись вокалом і в першу чергу — отримувати від цього задоволення.

За матеріалами: http://www.marichkanews.com
Спілкувалась із Полліанною Анастасія ОЛЕКСЮК