Вшанування пам'яті героїв-афганців

15 лютого в м. Городок на Хмельниччині відбулось урочисте зібрання, приурочене 32-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З теплими та щирими словами звернулись до присутніх депутат Хмельницької обласної ради від «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Володимир Поворозник, голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Володимир Сайко.

Голова Городоцької районної організації політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Якубовський побажав від імені народного депутата України Олександра Гереги воїнам-афганцям та учасникам бойових дій на території інших держав міцного здоров’я, довгих років життя під мирним небом, а полеглим воїнам – вічної пам’яті!

700 450 GorAfg

700 450 GorAfg2

Завершився захід спільним покладанням квітів до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям. Вічна пам’ять Героям воїнам-інтернаціоналістам, які не повернулися з війни: Івану Кириченку, Олегу Бламару, Василю Харкуца, Івану Кучеру, Григорію Повху, Анатолію Косолапову.

700 450 GorAfg3

700 450 GorAfg4

В цей день на Дунаєвеччині також відбулося вшанування полеглих воїнів.

700 450 GorAfg5

Автор фото і статті: А. Савченко