Вітаю з Днем Знань!

Вітаю вас із прекрасним хвилюючим святом — Днем Знань!

vitaiu z dnem znan1

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це всенародне свято, яке завжди нагадуватиме нам про першу вчительку, однокласників, шкільних друзів та вчителів, які вчили нас добру, милосердю, які передавали нам свої знання та життєві мудрості. Цей осінній день по-особливому хвилюючий і урочистий, бо саме з нього починається цікавий, незвіданий шлях до знань. Перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл, і починається новий навчальний рік.

Для когось він буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, букетами осінніх квітів, зустріччю із однолітками та, звичайно, шкільним дзвоником.

У цей день хочеться особливо теплими словами привітати всіх людей, які мають відношення до освіти.

Щиро дякую вам, дорогі наші вчителі — ми завжди залишаємося вашими учнями! Ви ж частинку свого серця вкладаєте в кожного вихованця і продовжуєте сіяти вічне, мудре, добре. Ви намагаєтесь привити своїм учням любов до України, до свого міста чи села, повагу до батьків. Дякую вам за те добро, яке ви несете у світ, за чуйність, терпеливість та мудрість.

Усім, хто цьогоріч прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і вірних друзів. А особливі слова - нашим дорогим першокласникам — весело крокуйте по дорозі Знань, вона цікава і корисна!

Тож з нагоди Дня Знань щиро вітаю усіх з початком нового навчального року. Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та бажання побільше навчитись та дізнатись за шкільною партою!

Олександр Герега, народний депутат України