Відповідь на депутатський запит Гереги О.В.

Зношеність інженерних мереж – величезна проблема, яка давно потребує комплексного вирішення в Україні і особливої уваги влади на місцях.

На сесії Верховної Ради України Герега Олександр Володимирович звернувся із депутатським запитом за №24-02/393 від 03.02.2021 року до Голови Хмельницької обласної державної адміністрації Гамалія С.В. щодо забезпечення водопостачанням жителів сіл Гуків та Жабинці Гуківської сільської об'єднаної територіальної громади Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.

Депутатський запит – це вимога народного обранця до керівництва області, і він отримав офіційну відповідь з питання, віднесеного до їх компетенції. Така ж відповідь надійшла відповідно і Голові Верховної Ради України Разумкову Д.О.

Визнавши актуальність цієї проблеми, Хмельницька облдержадміністрація у відповідь на запит пообіцяла розглянути питання виділення коштів з обласного бюджету на будівництво мереж водопостачання у Гукові та Жабинцях при уточненні показників обласного бюджету.

700 450 DepZap

«Пильно стежитиму, аби забезпечення жителів області якісною питною водою залишалось пріоритетним питанням!» – зазначив народний депутат України Герега Олександр Володимирович.