Відкриває двері Чемеровецька громадська приймальня

Громадська приймальня народного депутата України Олександра Гереги у Чемерівцях переїхала у нове приміщення.

vidkryvaie dveri chemerovetska hromadska pryimalnia3

До громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги у Чемерівцях завжди поспішає багато краян. Це остання надія в отриманні допомоги для дороговартісного лікування, порятунку від стихійного лиха чи пожежі, здійснення найзаповітнішої мрії, реалізації проекту тощо. Теки з документами, товсті книги із запитами громадян району, установ, організацій, які вивчаються і вирішуються. Про це голосно і відкрито вже давно говорять у Чемеровецькому районі всі.

Громадська приймальня Олександра Гереги – це команда однодумців, які щиро вболівають за долю краян і ніколи не стоять осторонь вирішення проблемних питань громади, організації святкових митей або траурних заходів. Завжди разом з людьми, своїм народним обранцем Герегою О. В. вшановують пам’ять загиблих і простягають руку допомоги учасникам бойових дій на сході України, щоб зарадити усуненню матеріально-технічної нестачі, закладам освіти, культури, медицини, церквам.

vidkryvaie dveri chemerovetska hromadska pryimalnia

А нещодавно громадська приймальня в Чемерівцях переїхала у нове приміщення. Трохи раніше всередині будівлі за сприяння Олександра Володимировича Гереги провели капітальний ремонт кімнат, по-сучасному облаштувавши інтер’єр. Наразі тут киплять ремонтні роботи з оздоблення зовнішньої частини приміщення, закладається бруківка на прилеглій території.

І хоча ззовні тривають ремонтні роботи, всередині приміщення вирує підготовка до Дня захисту дітей, який традиційно розпочнеться спартакіадою для команд з декількох районів Хмельниччини з різних видів спорту. Також готуються працівники громадської приймальні народного депутата України О. В. Гереги разом з волонтерами, патріотами рідного міста до Дня народження Чемерівців, який святкуватимуть 2 червня. Роботи й справді вистачає, адже треба підготувати різні номінації, розповісти і порадіти досягненням міста і його мешканців.

vidkryvaie dveri chemerovetska hromadska pryimalnia2

Зі святковим настроєм зустрічали й День вишиванки, яка вкотре підтвердила унікальність і неповторність нашої нації.