Великодній візит городоччан на передову

Голова Городоцької міської ОТГ Хмельницької області Василь Підлісний разом з однодумцями з Тернопільської області напередодні одного з найбільших християнських свят Великодня вирушили у місто Мар’їнка Донецької області, аби передати пасхальні гостинці та підтримати їх патріотичний дух. Дорогою заїхали у села Попасне, Бахмут та Зайцеве, що на Луганщині.

News on Page

«Українські військові, ті, хто боронить щосекунди нашу рідну Україну. заслуговують найкращого. Саме завдяки їх самовідвазі, Хмельниччина, як і інші території України, залишаються мирною територією. Тому було прийнято рішення організувати добровільний збір продуктів харчування, щоб трохи підняти настрій нашим захисникам, щоб вони відчували, що ми цінуємо їх, підтримуємо і чекаємо з миром», – розповів Василь Підлісний.

Ініціативу підтримали чи не миттєво – дитячі садки та школи Городоцької ОТГ, підприємці, мешканці громади. Вони зібрали все необхідне. Компанія «Агрохолдинг 2012» надала м'ясо, яке приготували належним чином для транспортування його воїнам. Місцеві перевізники безоплатно надали транспорт, інші підприємці пальне, традиційно були придбані і паски, аби Великодні традиції були вшановані.

velykodnii vizyt horodochchan na peredovu 1

«Неможливо передати емоції хлопців, всієї делегації. Вони тішились такій підтримці, спілкувалися, передавали слова вдячності кожному, хто долучився до організації. Ми ж, в свою чергу, дякуємо від всієї України за їх героїзм. Звісно, бажання, як в хлопців, так і в нас – єдине, щоб швидше настав мир. Тож сподіваємося, що молитви з цим проханням напередодні Великодня будуть почуті Господом», – ділиться Василь Підлісний.

velykodnii vizyt horodochchan na peredovu 3

Варто відзначити, що це не перший візит Василя Васильовича на передову. Він запевняє, що докладатиме максимум зусиль, для того, щоб бійці відчували постійну підтримку мешканців Городоцької ОТГ.

Автор: Юлія Кучер