Великдень – свято перемоги життя над смертю

Великдень — свято Божого Воскресіння, свято перемоги життя над смертю. Сьогодні воно символічне для України, як ніколи раніше. Ісус пройшов через страждання, смерть і воскресіння заради спасіння людства.

279052089 433533725439439 4363040780645382138 n

Український народ сьогодні йде схожим шляхом. Адже бореться і вмирає не тільки за власну землю, але й за мільярди інших людей в усіх куточках світу. Людей, які по-справжньому цінують поняття свободи та демократії. Для яких неприйнятна влада тиранії та зла. Впевнений, що сьогодні всі ці люди, хай би яку релігію вони не сповідували, моляться за нашу країну та її перемогу.Сьогодні я щасливий бути українцем.

Я гордий бути українцем. Я бачу, як стійко і мужньо українці несуть хрест, що випав на їхню долю. І хочу подякувати кожному із співвітчизників, хто в ці складні часи встав на захист країни. Кожному військовому, рятувальнику, волонтеру, будівельнику, продавцю. Десяткам тисяч наших співробітників, які попри небезпеку продовжують виконувати свою роботу всюди, де це можливо.

Дякую всім вам, українці! Я глибоко переконаний, що ми з честю пройдемо всі випробування і разом будемо святкувати ще один день перемоги життя над смертю, день вигнання окупантів з України, день перемоги. А поки що — з Великоднем! Хай Бог береже вас та ваших рідних. Хай надає сил та наснаги в боротьбі. І хай почує молитви наші та мільярдів людей по всьому світу. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Народний депутат України Олександр Герега