В Ярмолинцях виділені кошти на капітальний ремонт доріг

За численними колективними зверненнями мешканців селища Ярмолинці у Ярмолинецьку громадську приймальню народного депутата України Олександра Володимировича Гереги з проханням про проведення ремонту доріг, за ініціативи голови депутатської фракції ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ярмолинецької селищної ради Валентини Бакун, на початку 2017 року була розроблена програма соціально-економічного розвитку селища на 2017 рік, в якій чітко розписані заходи, згідно звернень громадян, щодо проведення капітального ремонту дорожнього покриття та розроблення проектно-кошторисні документації.

v yarmolyntsiakh vydileni koshty na kapitalnyi remont dorih

29 серпня в жвавій дискусії на 15-й позачерговій сесії прийнято рішення про виділення коштів на проведення масштабного капітального ремонту доріг, а саме:

вул. Можайського - 1 млн. 488 тис. грн.,
Польова - 577 тис. грн.,
Героїв Небесної Сотні – 1 млн. 458 тис. грн.,
Садова – 1 млн. 264 тис. грн.
та встановлено терміни проведення до 15.10.2017 р.

Попри все, вже поточного року були виконані капітальні ремонти вулиці та провулку Ярослава Мудрого - 1 млн. 960 тис. грн., вулиці Адама Орловського – 1 млн. 059 тис. грн.

Загалом в поточному році на проведення капітального ремонту дорожнього покриття з бюджету селища буде використано 7 млн. 806 тис. грн.

Автор: Ю. І. Бакун