Учасники проекту «Молодь – майбутнє України» відвідали Київ

29 вересня екскурсійною поїздкою до м. Київ завершується надзвичайно цікавий регіональний проект «Молодь – майбутнє України», ініційований громадською організацією «За конкретні справи».

uchasnyky proektu molod maibutnie ukrainy vidvidaly kyiv3

На початку нового навчального року переможці проекту «Молодь – майбутнє України» – автори кращих соціально-економічних проектів розвитку міста, області і України отримали свої винагороди за І, ІІ і ІІІ місця. В якості заохочувального подарунку за підтримки народного депутата України Олександра Володимировича Гереги усі учасники проекту отримали можливість відвідати столицю України, познайомитись з історією міста, роботою Верховної Ради України та помилуватися іншими історичними пам'ятками Києва.

20 студентів Хмельницького кооперативного торгівельно-економічного інституту – учасників проекту, які здійснювали дослідження і обґрунтовували свої ідеї щодо покращення суспільного життя на Хмельниччині, підводили підсумки у столиці України – м. Київ.

Побувавши у сесійному будинку Верховної Ради України, вони доторкнулися до аури законотворчості і водночас загадали бажання – повернутися у статусі народного депутата України.

uchasnyky proektu molod maibutnie ukrainy vidvidaly kyiv

Далі подорож студентів продовжилася у Києво-Печерській Лаврі – однієї з найвизначніших святинь православного світу, що височить на дніпровських схилах міста. Учасники проекту відчули велич святині і одвічне, незбагненне людиною, відчуття Божого благословення!

Грандіозним завершенням дня стала екскурсія до найбільшого будівельного гіпермаркету «Епіцентр К7». Неперевершена атмосфера професіоналізму, креативу і командного духу працівників гіпермаркету вплинула на молодь, яка зрозуміла, якщо ти любиш свою роботу і хочеш принести користь людям, то обов’язково досягнеш вершин.

uchasnyky proektu molod maibutnie ukrainy vidvidaly kyiv2

«Дякуємо всій команді, яка була сьогодні з нами і допомогла отримати незабутні враження, а особливо народному депутату України Герезі Олександру Володимировичу за надану можливість побачити Київ та його пам’ятки!».