У Ярмолинецькій ЦРЛ дах більше не протікатиме

Ярмолинецька районна лікарня функціонує вже далеко не один десяток років. Тож і капітального ремонту не аби як потребує. Віднедавна позбавились проблеми з протікаючим дахом. Відетепер тут навіть на верхніх поверхах сухо та затишно.

u yarmolynetskii tsrl dakh bilshe ne protikatyme700

Ярмолинецька лікарня за площею чи не найбільша на Хмельниччині. Працює з пацієнтами не один десяток років, тож і потребує постійних фінансових вкладень на ремонтні роботи.

Однією з найбільших проблем закладу був протікаючий дах. В дощову погоду пацієнти могли спостерігати опади і в своїх палатах. Вже традиційно допоміг вирішити проблему народний депутат України Олександр Герега.

«2019 рік став знаковим для Ярмолинецької ЦРЛ. Під Новий рік ми отримали чудовий подарунок – новий дах, площа якого 2300 кв. м. Він протікав, перебував у аварійному стані, бо з 1973 року, коли була збудована лікарня, він не перекривався», - розказує Альона Соломон, головний лікар Ярмолинецької ЦРЛ.

Чимало конкретних справ було зроблено в цій ЦРЛ за останні роки. Це і капітальний ремонт пологового відділення, де породіллі знаходяться у європейських умовах. Зазнало змін і терапевтичне відділення.

Якісна, а головне доступна та комфортна медицина – це бажання чи не кожного українця. Тож Ярмолинецька районна лікарня стала прикладом для багатьох, як спільними зусиллями представників ГО «За конкретні справи», народного депутата Олександра Гереги та небайдужих депутатів обласної та районної рад мрія може втілитися в реальність.