Такій медицині бути!

Наприкінці 2016 року в Хмельницькому гарнізонному військовому шпиталі було відкрито найпотужніше ЛОР-відділення для військовихз надсучасним медичним обладнанням і устаткуванням для проведення складних операцій. Ремонт відділення було виконано всього за рік.

На сьогоднішній день воно працює на повну потужність. Приємно повідомити, що і наша громадська організація «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» та народний депутат України Олександр Володимирович Герега долучилися до цієї благочинної справи, виділивши будматеріали на ремонт ЛОР-відділення.

Під час ведення бойових дій на сході нашої країни госпіталь приймає не тільки військових, а й цивільних пацієнтів (звісно, якщо є вільні місця).

«Приємно бачити сьогодні відремонтоване Лор-відділення, яке вражає надсучасним медичним обладнанням, чистими світлими палатами, ремонтом за європейськими стандартами, відчувається, що все це зроблено з душею для швидкого одужання хворих людей», - діляться пацієнти шпиталю, які були на прийомі в обласному штабі «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Автори: Ткаченко О.І., Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.