Свято дитинства у Чемерівцях

1 червня – Свято дитинства! Свято радості! Свято майбутнього – світлого і гарного! Під такими гаслами стартував День захисту дітей в Чемерівцях на Хмельниччині. Усміхнений і щасливий натовп дітей рушив врочистою ходою від центральної площі райцентру до парку відпочинку, де на учасників свята очікувало безліч сюрпризів та подарунків.

sviato dytynstva u chemerivtsiakh

Дарувати дітям радість, створювати найкращі умови, розвивати спорт і популяризувати його серед молоді та юні – це пріоритетне для себе завдання з року в рік виконує народний депутат України Олександр Володимирович Герега та команда політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Цьогорічне 1 червня – не виняток. Тому, крім дітей району, в парк відпочинку в смт Чемерівці завітали 19 команд з районів області, щоб позмагатися за першість у спортивних змаганнях в рамках щорічного дитячо-юнацького обласного проекту «Спартакіада Поділля-2017», організатором якого виступає Олександр Герега.

sviato dytynstva u chemerivtsiakh2

Традиційно учасників змагань вітали представники Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Олександра Володимировича Гереги, вручивши футболки з логотипом. Для бадьорості і сили юних спортсменів пригощали 4-метровою піцою.

Змагання стартували після врочистого відкриття. Перемоги та гарного настрою дітям побажала голова Чемеровецької районної ради Світлана Павлишина та представник обласного штабу ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Людмила Сидорова.

sviato dytynstva u chemerivtsiakh3

Отож, 19 команд продемонструють свої кращі спортивні якості, змагаючись з туризму та в «Іграх патріотів» серед змішаних команд. Переможці будуть відзначенні нагородами. Бажаємо успіхів!

Автор: Г. Вірик