Робота народного депутата на виборчому окрузі

З 21 березня 2019 р. народний депутат України Олександр Володимирович Герега провів зустрічі із жителями Віньковецького, Дунаєвецького, Городоцького районів Хмельницької області.

robota narodnoho deputata na vyborchomu okruzi

На Дунаєвеччині в Шатаві зустріч була проведена в актовому залі, куди приїхали жителі Блищанівки, Шатави, Чечельника, Макова, Слобідки Рахнівської, Михайлівки.

В Смотричі зустріч відбулася в Будинку культури, де жителі Балина, Смотрича, Криничан, Старої Гути, Рудки, Лисогірки задавали народному обранцю питання щодо забезпечення автотранспортом амбулаторії загальної практики і сімейної медицини, земельні питання, податків, інші. На всі питання Олександр Володимирович надав жителям розгорнуті відповіді.

Ввечері того ж дня в спортивному комплексі «Епіцентр» м. Городок також пройшла зустріч з парламентарем. Люди прийшли із своїми проблемами, бідами, поділитися з народним депутатом. Всі звернення були розглянуті.

robota narodnoho deputata na vyborchomu okruzi 1

Олександр Володимирович відповів на запитання про депутатську роботу в парламенті. Ключовою темою була децентралізація, складнощі в роботі, а також можливості для місцевих громад в плані соціально-економічного розвитку. Також депутат проінформував щодо вирішення питань, які часто цікавлять селян, це – земельні питання.

robota narodnoho deputata na vyborchomu okruzi 2

На всіх цих зустрічах люди підкреслювали, що Олександра Володимировича Герегу жителі Хмельниччини знають особисто, часто звертаються до нього письмово і завжди отримують відповіді.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.