Робота громадської приймальні у Дунаєвецькому районі

У Дунаєвецькому районі Хмельницької області, починаючи з 2012 р., працює громадська приймальня. Протягом другої каденції народного депутата України Гереги Олександра Володимировича до приймальні звернулось всього 640 громадян, на особистому прийомі побувало 42 людини, підготовлено 6 депутатських запитів.

robota hromadskoi pryimalni u dunaievetskomu raioni

Було організовано та проведено: масові заходи, фестивалі, конкурси, спортивні змагання, дитячі свята, екскурсійні поїздки ветеранів війни та праці в Карпати, до релігійних святинь – Зарваниці та Почаєва Тернопільської області, учасників та переможців конкурсів і фестивалів у м. Київ, м. Коблево Миколаївської області, Буковель. Ведеться робота над науково-популярним виданням «Дунаєвеччина: час, події, люди» (зібраний матеріал про долі людей періоду до 1940 р.).

robota hromadskoi pryimalni u dunaievetskomu raioni2

Працівники приймальні приймають активну участь в організації та проведені урочистостей з нагоди державних та професійних свят з врученням подарунків від народного депутата.

robota hromadskoi pryimalni u dunaievetskomu raioni4

У 2015 р. від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» обрано депутатами усіх рівнів 100 кандидатів, з них: депутатами Хмельницької обласної ради – 4, Дунаєвецької районної ради – 12, Дунаєвецької міської ради – 12, Дунаєвецької селищної ради – 14, Маківської сільської ради – 5, Смотрицької селищної ради – 11, Балинської – 11, Старогутянської – 12, Рудської – 12, Лисогірської сільських рад – 8.

robota hromadskykh pryimalen za i kvartal 2017 r

У 2016 р. працівники приймальні долучилися до організації та проведення перших виборів старост у Дунаєвецькій міській, Дунаєвецькій селищній об’єднаних громадах.

15 листопада 2016 р. проведено форум Дунаєвецької районної організації політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» за участю 150 учасників, членів Дунаєвецького партійного осередку, прихильників та жителів району.

robota hromadskykh pryimalen za i kvartal 2017 r2

Учасників форуму інформували про роботу народного депутата України 2-х скликань Гереги Олександра Володимировича, виконання його передвиборчої програми у Дунаєвецькому районі та про діяльність політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» на теренах області.

Проводиться робота з підготовки та проведення особистих прийомів, які здійснює депутат Хмельницької обласної ради, керівник обласного штабу Ткаченко Уляна Юріївна, надається допомога у вирішенні проблемних питань виборців.

robota hromadskykh pryimalen za i kvartal 2017 r3

Готуються документи для надання матеріальної допомоги на лікування жителям району депутатами обласної ради з депутатських фондів.

Депутати районної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» та об’єднаних громад за підсумками роботи у 2016 р. взяли участь у підготовці 520 питань порядку денного, подали 260 пропозицій, які були прийняті сесіями рад, прозвучало 193 виступи.

З метою вивчення проблемних питань проводяться зустрічі з жителями сіл району та планується робота з виборцями.

robota hromadskykh pryimalen za i kvartal 2017 r4

Виконуючи свої передвиборчі зобов’язання, народний депутат України О. В. Герега здійснив капітальні ремонти в групових кімнатах, спальнях, актових залах, методичних кабінетах, кухнях, пральнях та інших приміщеннях міських дитячих навчальних закладів №№1, 2, 3 та 4. У відремонтовані приміщення завезено та встановлено нові меблі, а в кухні – сучасне обладнання та посуд. У Дунаєвецькому ДНЗ №3 замінено систему опалення, у Дунаєвецькму ДНЗ №4 перекрито дах. Завершено ремонти у спортивному залі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №2, туалетів та вестибюлю у Дунаєвецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №3, харчоблоку та їдальні у Дунаєвецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №4.

Надано допомогу будівельними матеріалами 7 сім’ям району, житлові будинки яких постраждали внаслідок пожеж.

Протягом 2015-2016 років вивезено та розгорнуто більше десяти тисяч тонн посипкового матеріалу автомобілями та грейдером, які надав депутат, з них більше 6 тис. тонн у цьому році.

Забезпечуються фарбою навчальні заклади району протягом 3-х років.

Автор: Н.І. Івшина