Робота антивірусного штабу посилюється

В ці дні команда «За конкретні справи» отримує сотні дзвінків від людей, стурбованих загостренням ситуації з пандемією. Наші земляки, хмельничани, звертаються до нас за допомогою, тому що знають – для нас немає чужих проблем!

Зараз нагальним питанням в Хмельницькій області постає нестача кисню в лікарнях, який вкрай необхідний в умовах збільшення хворих та заповнених місць у лікарнях.

Вирішенням цієї проблеми опікуються народні депутати України, меценати, волонтери, лікарі, всі, хто вболіває за стан та забезпечення медичних закладів Хмельниччини всім необхідним, сприяє та надає потрібну допомогу медикам, підтримує тих хворих людей, які цього потребують.

Від початку пандемії ГО «За конкретні справи» разом з партійцями, волонтерами і лідером – народним депутатом України Герегою Олександром Володимировичем працює 24 на 7, надає допомогу та підтримує своїх земляків. Наразі, під час загострення пандемії, оперативно посилюється робота антивірусного штабу, яка не зупинялася ні на день, надавалася необхідна допомога хмельничанам.

700 450 shtab

Члени команди, взявши повну відповідальність, здійснюють реальні, конкретні кроки у напрямку забезпечення опорних медичних пунктів найбільш необхідним обладнанням, зокрема: 3 сучасних шестиканальних ампліфікатори для проведення полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), близько 300 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту, 176 одиниць медичного обладнання та устаткування, 9 апаратів ШВЛ, а також проведено поточний ремонт в 3 інфекційних відділеннях ЦРЛ.

Завдяки злагодженій і послідовній роботі, лікарні області забезпечені усім необхідним для своєчасної діагностики та результативного лікування вірусу.

Разом зможемо подолати будь-які виклики сьогодення, бо КОНКРЕТНІ СПРАВИ завжди переймаються проблемами людей і допомагають їм.