Рік, як ми досі непохитно стоїмо. Працюємо!

Народний депутат України Олександр Герега: Вже рік, як ворог вирішив, що може нас знищити та підкорити. А ми досі непохитно стоїмо. Працюємо!

332581131 1687353191683577 115026486795665500 n

▪ Скасовуємо бар'єри для доступу армії до дронів.

Ініційовані в січні мною та колегами законопроєкти №8360/8361-д швидко пройшли всі етапи розгляду та вже підписані Президентом.

Найближчими днями вони офіційно наберуть чинності, а значить квадрокоптери, тепловізори, коліматори, рації та прилади нічного бачення, що ввозяться в Україну, не потребуватимуть сплати ПДВ та мита.

▪ Співпрацюємо з іноземними колегами для забезпечення нашої армії

Тема затримки дронів, оптики, приладів нічного бачення на кордоні також була піднята вчора на засіданні міжпарламентської групи України та Польщі.

Колеги готові вивчити питання та спільно працювати над спрощенням процесу ввезення в Україну важливої для наших військових техніки, щоб якнайшвидше наблизити нашу перемогу.

▪ Усе втрачене обов'язково відбудуємо.

Відповідно до ухваленого сьогодні закону #7198 буде створено Реєстр пошкодженого та зруйнованого після 24 лютого внаслідок війни майна та розроблено порядок його компенсації.

За рік війни тисячі українців втратили свої домівки. Ворог нищить цілі міста та позбавляє громади майна, яке накопичувалося роками важкої праці.

Але ворог не позбавив і ніколи не позбавить нас найголовнішого — Батьківщини. Не дозволимо!