Ремонтні роботи на дорогах Залуччя і Черче на Чемеровеччині

Дороги – одна з повсякденних тем, яку неможливо оминути увагою, так само, як буває неможливо обминути ряд вибоїн та ям, якими рясніють наші автошляхи. Особливо це стосується доріг місцевого значення. Не винятком є шляхи, які пролягають селами Залуччя і Черче Чемеровецького району Хмельницької області.

remontni roboty na dorohakh zaluchchia i cherche na chemerovechchyni

Це протяжність у декілька десятків кілометрів, які за роки відсутності ремонтних робіт набули жахливого вигляду. А це, в першу чергу, - псування автотранспорту, унеможливлення пройтися вулицею у дощову погоду тощо. І що тут вдієш. Місцевому бюджету виправити ситуацію не під силу, доводиться миритися.

Впродовж кількох років боротися із занедбаними дорогами на Чемеровеччині допомагає народний депутат України Олександр Герега, який вкотре доводить, що спільними зусиллями можна вирішити будь-яку проблему. Навіть таких масштабів.

Ще раз переконатися в цьому мала змогу громада сіл Залуччя і Черче. Коли на їхніх дорогах за сприяння Олександра Володимировича з'явилися дві вантажівки і грейдер, робота закипіла не на жарт.

- Нам Олександр Володимирович допомагав у ремонті доріг ще й раніше, - розповідає в.о. старости Анатолій Марцінишин. - Але за одним махом засипати всі ями не вдалося. Тепер, за що щиро дякуємо, питання з дорогами практично знято.

Отож, за підтримки нардепа за підсипним матеріалом вирушило два «Volvo». Привезений щебінь розгортав наданий грейдер. Працювали практично без вихідних майже два місяці. За цей час вивезено 2682 тонни щебеневої продукції, якою засипано всі вулиці і вулички зазначених населених пунктів. Ще одним важливим моментом підтримки місцевого бюджету стало забезпечення транспорту пально-мастильними матеріалами, що в сукупності становить 80% від загальної суми витрат на проведені ремонтні роботи доріг.

Щирі слова вдячності громада сіл адресує Олександру Володимировичу Герезі та його команді. Підтримка і його розуміння здавалося б простих, але таких важливих питань життєдіяльності селян ще раз доводять всім, як потрібно працювати для того, щоб жити справді стало легше.

Не раз буваючи на Чемеровеччині з робочим візитом, народний обранець завжди виокремлював для себе головні найбільш проблемні напрямки роботи, які вирішувалися буквально після його візиту, в те чи інше село.

Автор: Вірик Г.І.