Громадська організація отримала відмінну оцінку

Два роки тому була підписана угода з іспанськими партнерами – Фондом «Реал Мадрид» про подальше співробітництво. 

Українська громадська організація «Епіцентр дітям» стала стратегічним партнером Фонду і єдиною у світі серед 80 країн, де створені такі школи. Було докладено максимум зусиль для реалізації проєкту.

Після підписання контракту були відкриті школи у Тернополі, незабаром – ще 9 шкіл на Хмельниччині, в Ірпені та Києві. Зараз в них навчається близько 800 дітей із соціально незахищених родин. Відкинувши будь-який пафос, але це – велика відповідальність!

700 450 sport 3

700 450 sport 2

Народний депутат України, віцепрезидент Української асоціації футболу Олександр Володимирович Герега: «Приємно, що Фонд «Реал Мадрид» відзначив роботу громадської організації як відмінну. Пишаюся досягненнями тренерів та вчителів, усіх волонтерів, Тараса Гереги, як віцепрезидента громадської організації, та особливо тішуся досягненнями кожної дитини, яка навчається футболу чи баскетболу, шахам чи вчить англійську в школах. «Епіцентр», як фінансовий партнер проєкту, й надалі допомагатиме школі Фонду «Реал Мадрид» розвиватися, ремонтуючи та будуючи спортивні зали та футбольні поля, забезпечуючи дітей всім необхідним для занять».

700 450 sport 1