Понад 500 нових робочих місць у першому IQ офісі на Хмельниччині

Збувається мрія городоччан, про яку вони неодноразово казали на зустрічах з народним депутатом України Олександром Герегою, — створення нових робочих місць у нашому маленькому містечку. Адже забезпечення роботою жителів Городоччини та навколишніх районів є чи не найактуальнішою проблемою сьогодення, особливо зважаючи на рівень безробіття через карантин. Нові робочі місця – це запорука розвитку міста, його економічного зростання та добробуту кожного мешканця.

viber image 2020 04 28 15 26 55 L

За підтримки нашого земляка Олександра Гереги розпочалась реалізація масштабного проєкту — будівництво IQ офісу на базі колишнього адміністративного приміщення верстатобудівного заводу у м. Городок. Завдяки його реалізації буде створено понад 500 нових робочих місць.

«Майбутнє України за талановитою, креативною та успішною молоддю, — впевнений народний депутат Олександр Герега. - А сфера інформаційних технологій сьогодні є найбільш перспективною та забезпечує чималі надходження до бюджету України. До того ж, професії програміста та працівника сфери реклами — є найбільш затребуваними в Україні».

Для розвитку Городоччини та створення нових робочих місць компанія «Епіцентр К» викупила аварійне приміщення заводу та приступило до його капітального ремонту. Замість напівзруйнованого приміщення при в'їзді в Городок буде створено сучасний, перспективний об'єкт, який стане не лише окрасою Городоччини, а й усієї Хмельницької області.

viber image 2020 04 28 15 26 40 L

IQ офіс стане креативним простором талантів та стартапів у складі екосистеми «Епіцентр». Тут планується відкриття IT Hub, контакт-центру групи компаній «Епіцентр», Digital Innovation Hub та центру Business Data Analytics.

«Це буде сучасна споруда із зонами відпочинку, конференц-залами, тренінговими класами та кав'ярнями, — розповідає народний депутат Олександр Герега. - IT-спеціалісти працюватимуть у прекрасних умовах: в IQ офісі будуть просторі зони open space з декількома окремими кабінетами, креативні зони релаксу з рослинами, які не лише створюватимуть затишок, а й збагачуватимуть повітря киснем. В приміщенні буде встановлена сучасна система кондиціонування та повітрообміну, а також ліфти».

За словами Олександра Гереги, це буде надсучасний простір для створення нових ідей, а молодь нашого краю матиме змогу працювати в команді талановитих стартаперів та розробників унікальних програмних продуктів!

Олена Матвєйцева