Поїздка випускників Білогірського НВК в Карпати

Щорічно випускники 11-х класів Білогірського НВК «Середня загальноосвітня школа І-Ш ступенів ім.І.О.Ткачука, гімназія» їздять в Карпати. Цей рік не став виключенням. Комфортний автобус для поїздки на три дні надали безкоштовно народні депутати України Герега Олександр Володимирович та Шинькович Андрій Васильович.

poizdka vypusknykiv bilohirskoho nvk v karpaty

«Карпати зустріли нас у всій своїй красі. Хто хоч раз побував у Карпатах, той ніколи не забуде побаченого. Найбільше нам запам’ятались чудові осінні та трішки засніжені гори, які так і приваблювали наші погляди.

Першого дня всі поїхали до Буковелю - найбільшого гірськолижного курорту України. Ми захоплювались неймовірною природою, каталися на підйомниках, фотографувалися та весело проводили час. Ввечері ми вирушили до водоспаду Гук. Емоції від побаченого ще довго не залишали нас. Наступного дня комфортний автобус чекав біля воріт готелю аби відвезти нас до Яремче. Там ми побували на ярмарку, де купували сувеніри, куштували місцеві смаколики та насолоджувались шумом водоспаду. Проходивши навісним мостом, ми спостерігали за роуп-джампінгом (екстремальний вид спорту: стрибок з висотних об'єктів), який захоплював дух. Також побували у зоопарку в Яремчі, де спостерігали за тваринами, каталися на конях та поні. Пізніше вирушили до скель Довбуша, які здалися нам найособливішим та найкрасивішим місцем, яке ми відвідали у Карпатах.

По дорозі додому ми побували у мальовничому карпатському міжгір’ї та відвідали Манявський скит – аскетичний чоловічий монастир, святе місце з цілющою, за повір’ями, джерельною водою, первісною дикою природою, а також Зарваницький Марійський духовний центр.

Щиро дякуємо народним депутатам Олександру Володимировичу та Андрію Васильовичу за добрі справи, які Ви робите для дітей та дорослих! Бажаємо Вам та Вашим родинам, насамперед, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, благополучних втілень, мирних буднів і свят та щирої людської вдячності за Ваші добрі – конкретні справи!»

З повагою та вдячністю учні 11-х класів Білогірського НВК