Подяка за людяність та милосердя

У родині Феринських на Ярмолинеччині сталося велике горе. Важка хвороба спіткала 4-річного жителя села Коритна Дмитрика Феринського. Хлопчику необхідна була складна дороговартісна операція (Діагноз: Хибний суглоб лівої гомілки. Дисплазія кульшових суглобів. Нейрофіброматоз І типу).

podiaka za liudianist ta myloserdia

Дитина самостійно не могла ходити. Родина звернулась за допомогою до народного депутата України Олександра Гереги. Сім'я Феринських – малозабезпечена та знаходиться у важкому матеріальному стані.

Народний обранець звернувся до директора Інституту травматології та ортопедії НАМН України, академіка Г. В. Гайка. Лікарі швидко відреагували на звернення і допомогли. Дмитрику зробили операцію і є усі шанси на одужання.

Родина Феринських, громада с. Коритна, а також Наталя Островська щиро дякують Олександру Володимировичу Герезі, команді партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», а також лікарям за допомогу. У цих людей – добрі та чуйні серця. «Низько вклоняємось та бажаємо Вам, шановні благодійники, міцного здоров'я, успіхів у вашій роботі та здійснення усіх ваших благих планів».