Подяка вірменських важкоатлетів президенту Федерації

Головний тренер національної збірної Вірменії Пашик Алавердян подякував Україні і Президенту Федерації з важкої атлетики Олександру Герезі за чудовы умови у спорткомплексі "Епіцентр" у Кам’янці-Подільському.

«Щиро дякуємо Вам, Олександре Володимировичу, за те, що Ви присвятили своє життя підтримці спорту, та своїм талантом і наполегливою працею допомагаєте прославляти спортсменів не тільки України, а й нашої рідної Вірменії», – наголосив Головний тренер національної збірної Вірменії Пашик Алавердян.

В інтерв’ю він подякував Україні і Президенту Федерації з важкої атлетики Герезі О. В., наголосивши на тому, що 3-4 рази на рік Україна ставала рідним домом для спортсменів, які тренувалися у спорткомплексі "Епіцентр" у Кам’янці-Подільському. Ви завжди підкреслювали, що спорт повинен бути головним пріоритетом життя молодих людей, спорт забирає дітей з вулиці, спорт дисциплінує і дає мотивацію в житті. Спорт – це сила духу, це здоров’я і бадьорість», – додав він.

За словами тренера, він пишається тим, що саме спортсмени Вірменії вибороли нагороди: спортсмен-важкоатлет Карен Маргарян виборов перемогу і став олімпійським чемпіоном на Юнацьких іграх в Аргентині в категорії 77 кг, на Чемпіонаті світу з важкої атлетики в категорії до 109 кг у Ашгабаді (Туркменістан) золоту медаль завоював штангіст Сімон Мартиросян.

«Кожного року відкриваються нові спортивні зали «Епіцентру», робиться все, щоб заняття спортом були доступними для кожного, відбувається багато спортивних змагань. Впевнений, що Ви зможете проводити їх на високому рівні. Тому неодноразово буде підніматиметься жовто-блакитний прапор і лунатиме переможний український гімн. І це, дякуючи Вам, тому що для спортсменів Ви створили найкращі умови для тренування. Ще раз дякую Вам за наполегливість, силу духу і наші спортивні досягнення!»

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.