Першочергове завдання - зміцнення війська

Першочергове завдання народних обранців - зміцнення війська та захист усіх громадян. Сьогодні кожне ухвалене рішення має ще на один крок наближати нас до перемоги.

292769101 490373826422095 91606693117125961 n

Багато іноземних медиків та фахівців з реабілітації хочуть допомоги нашим бійцям на лінії фронту та поза нею. Багато з них мають досвід роботи в умовах воєнних дій та навіть готові підтримати Україну на волонтерських засадах. Втім процедура їх залучення є занадто складною, тривалою і абсолютно не виправданою в умовах воєнного часу.

Значно спростити її має підтриманий мною та колегами законопроєкт №7422 щодо підвищення доступності медичної та реабілітаційної допомоги у період дії воєнного стану.

Також ухвалили законопроєкт №7284, який містить багато норм щодо покращення соціального та медичного захисту рядового і начальницького складу ДСНС. Зокрема, й щодо забезпечення права брати участь в захисті Батьківщини в лавах ЗСУ.

Також цим документом забезпечуються права осіб рядового і начальницького складу ДСНС та членів їх сімей на пільгове санаторно-курортне лікування, одноразові виплати у разі загибелі, інвалідності або часткової втрати працездатності. А їхній рівень прирівнюється до виплат для військовослужбовців.Крім того, разом з колегами визначили невідкладним законопроєкт №7510, який повинен забезпечити формування та реалізацію державної політики у сфері активної протидії агресії Росії у кіберпросторі.

Робимо все заради перемоги. Все буде Україна!