Перекрито дах хірургічного відділення у Городку

Потреба в перекритті даху над хірургічним відділенням Городоцької ЦРЛ виникла внаслідок величезного липневого граду, від якого постраждали багато будівель нашого району.

perekryto dakh khirurhichnoho viddilennia u horodku

Старий шифер покрівлі (1200 листів) не витримав навали стихії, і вода через численні отвори почала протікати в приміщення лікарняного відділення, в палати з хворими людьми.Не залишились осторонь цієї проблеми Не залишились осторонь цієї проблеми народний депутат України Олександр Герега, команда політичної партії «За конкретні справи», генеральнийдиректор ТОВ «Хенкель Баутехнік (Україна)» Володимир Соха та президент корпорації «Оболонь» Олександр Слободян.Компетентні фахівці проаналізували збитки, спричинені наслідками стихії, підрахували кількість потрібних будівельних матеріалів, і ремонтна бригада приступила до виконання робіт.

Незважаючи на те, що на Городоччині в цей період проходили численні опади, будівельники вчасно перекрили та утеплили покрівлю. Під цим дахом розміщені хірургічне, травматологічне, реанімаційне, гінекологічне та дитяче відділення. Внаслідок утеплення покрівлі в палатах хірургічного відділення стане значно тепліше.

perekryto dakh khirurhichnoho viddilennia u horodku2

Колектив Городоцької ЦРЛ, жителі Городоцького району висловлюють щиру подяку народному депутату України Олександру Герезі, команді політичної партії «За конкретні справи», генеральному директору ТОВ «Хенкель Баутехнік (Україна)» Володимиру Соха та президенту корпорації «Оболонь» Олександру Слободяну за розуміння, та надану допомогу в перекритті дахів вказаних будівель.