Парламентар провів низку зустрічей із сільськими жителями

23 березня на Городоччині пройшли зустрічі народного обранця Гереги Олександра Володимировича з жителями смт Сатанів, с. Іванківці, с. Лісоводи.

У зібраннях взяли участь: перший заступник голови Хмельницької обласної ради ради Андрійчук Н. В., депутати обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Коваль Л. М., Поворозник В. В., директори Департаментів охорони здоров’я Цуглевич Я. М., соціального захисту населення Лукомська С. І., голова Городоцької РДА Матвєйцева О. І.

Олександр Володимирович прозвітував про свою роботу в окрузі та в парламенті.

parlamentar proviv nyzku zustrichei iz silskymy zhyteliamy

Також 24 березня народний депутат України Олександр Володимирович Герега на запрошення народного депутата України від 189-го виборчого округу Хмельницької області Андрія Васильовича Шиньковича перебували з робочим візитом на Теофіпольщині.

parlamentar proviv nyzku zustrichei iz silskymy zhyteliamy 1

Як Голова Федерації важкої атлетики України, віце-президент Федерації Футболу України, Олександр Володимирович опікується розвитком спорту, зокрема, на Хмельниччині оглянув капітальну реконструкцію районного Будинку культури, де на сьогоднішній день готові приміщення для занять спортом: ігровий, тренажерний зали, для занять боксу.

parlamentar proviv nyzku zustrichei iz silskymy zhyteliamy 2

«Ще декілька років тому ми навіть не сподівалися на те, що у руїнах забутої будівлі може бути така краса», - підкреслювали на зустрічі мешканці міста та району.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.