Оптимізація держструктур та боротьба з корупцією

Верховна Рада України на засіданнях  29-30 травня ухвалила законопроєкт №8250 щодо оптимізації структури Фонду державного майна.

photo 5454168708969776760 y

"Живучи понад рік в режимі безпрецендентного протистояння зовнішньому ворогу, Україна вибудувала потужну армію та систему оборони.

Наступний крок - підвищення ефективності роботи державних структур абсолютно усіх рівнів! І, без сумніву - викорінення корупції.

Сьогодні проголосували законопроєкт №8250, який дозволить оптимізувати структуру Фонду державного майна та паралельно надати його регіональним відділенням більше повноважень, що пришвидшить процес ухвалення рішень й щодо державної приватизації зокрема.

Також, з огляду на ситуацію, яка склалася нещодавно у Верховному Суді, вчора ухвалили рішення звернутися із заявою до РНБО щодо негайного проведення розгляду фактів корупції у судовій гілці влади.

Нинішній стан речей в судовій системі шкодить не лише інтересам громадян, але й репутації України в очах міжнародної спільноти", – зауважив народний депутат України Олександр Герега.