Олександр Герега презентував проект розпису храму у селищі Дунаївці

У селищі Дунаївці презентували проект розпису храм Святого Володимира. Допомогти у реалізації розпису взяв на себе зобов’язання народний депутат України Олександр Володимирович Герега.

Це відбулось ще під час Великодньої літургії, коли він разом з дружиною Галиною Федорівною Герегою та сином Тарасом завітали на богослужіння.

oleksandr hereha prezentuvav proekt rozpysu khramu u selyshchi dunaivtsi

Під час недільної служби Олександр Володимирович підтвердив свої слова у Великодню ніч:

«Ми не обіцяли, а взяли на себе зобов’язання розписати храм Святого Володимира. Тому сьогодні презентуємо вам проект розпису. Саме так сьогодні виглядає церква Воскресіння Христового, що у селищі Сатанів, там ми вже давно працюємо. Тому ви можете побачити, що буде у вашому храмі по завершенню робіт. Ми з командою завжди були і будемо вашими помічниками, адже ми – люди, які вже неодноразово довели, що звикли не словом, а справами розвивати нашу Хмельниччину та Україну», – звернувся до прихожан Олександр Герега.

oleksandr hereha prezentuvav proekt rozpysu khramu u selyshchi dunaivtsi 3

Для отця Миколи, який є настоятелем храму Святого Володимира, як і всіх прихожан храму, це справжня допомога у реалізації завершення ремонтних робіт. Кажуть, співпраця з командою Олександра Гереги завжди була відчутною.

«Олександр Володимирович завжди відвідує наш храм, коли приїздить на округ, співпрацюють з нами і представники його команди «За конкретні справи», і цей проект розпису нашої церкви – ще один доказ того, що це люди, яким не байдуже. Ми, звісно, будемо молитися, аби Господь прийняв цей дар та воздав за діла добрі сторицею, кожному, хто причетний до такої гарної і, нам потрібної, справи», – зазначив отець Микола.

oleksandr hereha prezentuvav proekt rozpysu khramu u selyshchi dunaivtsi 2

Духовне збагачення громад, підтримка храмів – це те, без чого не обходиться робота команди громадської організації «За конкретні справи». Адже всі добре знають, що лише з вірою у серці можна досягнути найбільших висот – визнання людей та милості Господньої!

Автор: Ю. Кучер