Найголовніше завдання – безпека кожного медика

Кожен медзаклад Хмельниччини в сьогоднішніх реаліях першочергово дбає про захист своїх працівників. Зекономити кошти лікарень, громад, та й самих медиків допомагають небайдужі.

Хмельницький L

Чергова партія гуманітарної допомоги прибула на Хмельниччину силами представників соціально-відповідального бізнесу «Епіцентр». Обласні керманичі кажуть – вже збилися з ліку, яка це хвиля підтримки, адже співпраця була налагоджена задовго до першого хворого. Відтак, оперативні та злагоджені дії – дали позитивний результат.

За словами тих, хто щоденно приймає на склади гуманітарну допомогу від благодійників – такої кількості медичного приладдя цей заклад ще не бачив. Розповідають, завжди мають певні резерви, однак це більше стосується фармакологічної групи товарів. Разом з тим, переконані: та ситуація, що склалася в усьому світі, однозначно приверне увагу до важливості підтримки медичної галузі.

Хмельницький 2 L

Райлікарні та ПМСД, пологові та психіатричні клініки, тубдиспансер та екстрена медична допомога – без уваги не залишився жоден заклад.

За словами як медпрацівників, так і представників влади – нині лікувальна галузь області має достатню кількість захисних засобів. Кажуть, все належної якості та вкрай необхідне: маски, сертифіковані комбінезони та окуляри – те, без чого у повсякденній роботі лікарям не обійтися.

Об’єм гуманітарної допомоги розраховується залежно від кількості персоналу. Відтак, ще протягом декількох днів працюватимуть з колегами усієї області, аби нікого не обділити та передати допомогу у кожен куточок Хмельниччини.