Наданий статус учасника бойових дій

18 липня збулись мрії та сподівання ще двох 70-річних мешканців с. Летава Чемеровецького району Хмельницької області – їм було надано статус учасника бойових дій.

nadanyi status uchasnyka boiovykh dii

В далекому 1968 р. під час строкової служби в лавах Збройних сил СРСР вони виконували бойові завдання на території інших держав. Пройшло майже 50 років і тільки сьогодні вони отримали посвідчення учасника бойових дій. Це стало, в першу чергу, завдяки працівникам Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Олександра Володимировича Гереги. Того «останнього острівця надії» для людей, які самостійно не змогли пробити «бюрократичну стіну».

Як депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», за підтримки військового комісара Хмельницької області Присяжнюка С.О., працівника Чемеровецького військового комісаріату Компана Г.М., Олександр Петрович Савчук, за наявності необхідних документів, зміг переконати членів Комісії із надання статусу учасників бойових дій надати цей статус своїм землякам: Возному Анатолію Андрійовичу і Цісару Олександру Панасовичу, які вже фактично втратили на це будь-яку надію.

Автор: В. Прищепа