На лікування, як на курорт – реалії Городоцької ЦРЛ

У квітні 2019 року мешканці Городоцького району отримали у своє розпорядження новесенький лікувальний корпус тутешньої ЦРЛ на 120 ліжок. Вже сьогодні пацієнти розповідають, що змінилося у закладі та на якому рівні проходить лікування.

na likuvannia iak na kurort realii horodotskoi tsrl700

Навесні 2019 свої двері для пацієнтів відкрило новеньке відділення Городоцької ЦРЛ. Сучасне обладнання, євроремонт, європейські палати для 120 пацієнтів – багаторічна мрія яка стала реальністю завдяки спільним зусиллям керівництва лікарні, народного депутата Олександра Гереги та представників місцевої влади. Приміщення роками було довгобудом, а братися за ремонтні роботи, які вартували мільйони було нікому.

na likuvannia iak na kurort realii horodotskoi tsrl700 2

Вже сьогодні у сучасному корпусі Городоцької ЦРЛ пацієнти отримують справді європейські послуги на відповідному рівні. Комфортно тут стало не лише пацієнтам, а й самому персоналу.

na likuvannia iak na kurort realii horodotskoi tsrl700 3

Устаткували медустанову і сучасним обладнанням. До прикладу аби скористатися МРТ вже не потрібно долати десятки кілометрів до обласного центру. Все на місці, а відтак виявити проблему та призначити потрібне лікування вдається оперативно, особливо у екстрених випадках.

Сучасна, а головне якісна медицина в українському райцентрі – це реальність, впевнені городотчани. Все, що для цього потрібно – професійний персонал, небайдужа громадськість та справді патріотично налаштовані представники влади.