Мрія дітей і батьків села Вишнівчик здійснилася

Представники Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги передали до Вишнівчицької ЗОШ в Чемеровецькому районі на Хмельниччині нову фліпчарт-дошку.

mriia ditei i batkiv sela vyshnivchyk zdiisnylasia

Цього року всі першачки почали навчатися за програмою Нової української школи. Шкільна система навчання, яка десятками років розвивалася (чи то либонь не розвивалася) нарешті відходить у минуле. Навзамін презентується Нова українська школа – школа, куди буде приємно ходити дітям. Ба більше – знання, які вони отримають, вони ще й зможуть застосувати в майбутньому дорослому житті. Висловлювати свої думки та почуття щоранку – ці дії будуть супроводжувати малюків. А ще співпраця та порозуміння між учнями, батьками, педагогами, школою. Відтепер і вчителі працюватимуть за іншими підходами.

Зазубрювання нарешті відходить у забуття, натоміть виховання інноватора та громадянина виходить на перше місце. Для формування мислення, навичок, вмінь поглядів, для соціалізації у майбутньому дітям допоможе нова фліпчарт-дошка, яку представники Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги передали до Вишнівчицької ЗОШ в Чемеровецькому районі на Хмельниччині.

Фліпчарт – це такий різновид презентаційної дошки, яка використовується для підкріплення слів якою-небудь їх візуалізацією у вигляді малюнків, діаграм або графіків.

Автори: О.О. Григор’єва, Л.Ю. Нескромнюк