Міжнародний день людей похилого віку та День ветеранів

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

mizhnarodnyi den liudei pokhyloho viku ta den veteraniv

Саме в цей день ми віддаємо шану тому поколінню, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло у кривавому пеклі Другої світової війни, яке відбудувало зруйноване, і допомагає нам творити майбутнє.

Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість.

У цей день представники Городоцької громадської приймальні народного депутата України Олександра Володимировича Гереги Василь Накутній та Ірина Лутковська від імені народного обранця відвідали Городоцький будинок милосердя, привітали мешканців закладу зі святом та побажали їм міцного здоров’я, щастя, добра, радості, довголіття, миру та злагоди!

mizhnarodnyi den liudei pokhyloho viku ta den veteraniv 1

Приділити увагу, вислухати і привітати мешканців Черчецького будинку-інтернату на Чемеровеччині приїхали представники Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України О. В. Гереги.

Автор: Ю. Кучер