Медична мрія станції Ярмолинці здійснилася

За ініціативи небайдужих депутатів та з підтримкою громадської організації «За конкретні справи» у мікрорайоні станція Ярмолинці з’явилася нова, а головне повністю обладнана амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

1723

З місцевого бюджету виділили один мільйон 523 тис. грн. Ці кошти витратили на капітальний ремонт приміщення. Втілити мрію про власний медичний заклад для сотень місцевих жителів допоміг і народний депутат України Олександр Герега. За його ініціативи та підтримки громадської організації «За конкретні справи» амбулаторія оснащена усім необхідним приладдям та меблями.

Небайдужі депутати зініціювали взяти приміщення на баланс селищної ради, аби попіклуватися про мешканців мікрорайону станція Ярмолинці. З місцевого бюджету виділили один мільйон 523 тисячі гривень. Ці кошти витратили на капітальний ремонт приміщення.

Відкривали ж заклад урочисто, адже на цю амбулаторію місцеві чекали з нетерпінням. Вона одразу ж в перший день відкрила двері та розпочала приймати пацієнтів. Відтак, уже перший відвідувач був оглянутий сімейним лікарем, закріпленим за амбулаторією.

На відкритті наголошували - не потрібно чекати змін, треба творити їх власноруч. Саме тому за таку корисну справу взялися і депутати від фракції «За конкретні справи», і представники селищної райради, і благодійники. Об’єдналися і як результат – тут є все для комфорту та здоров’я громади.