Летава: турбота про найдорожчий скарб країни

«Праця не тільки там, де людина сіє хліб, або садить дерево. Найбільш тонка, складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу».

letava turbota pro najdorozhchij skarb krajini

Саме такі рядки В. О. Сухомлинського хотілося би присвятити народному депутату України, співголові ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Олександру Володимировичу Герезі – людині, яка своєю доброчинністю допомогла зробити приміщення нашого навчального закладу теплим, затишним, сучасним.

Надзвичайно гарною стала і спортивна зала школи, де замінена система теплопостачання, зроблено енергозберігаюче освітлення, а старі вікна замінені на металопластикові, на які також встановили і нові захисні решітки, замінені двері і підлога, зроблена стеля. Летавські школярі тепер мають нові роздягальні.

Сучасна українська школа ставить нові вимоги до проведення уроків фізичної культури. За підтримки народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та сприяння депутата Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», випускника школи Олександра Петровича Савчука отримано і нове спортивне обладнання: шведську стінку, канат, спортивні мати, волейбольні щити, волейбольну сітку.

Тож, розпочнемо новий 2017-2018 навчальний рік в оновленій школі.

Батьківський та педагогічний колектив щиро дякують Олександру Володимировичу за турботу про нашу школу, добрі справи, натхненну і самовіддану працю. Нехай добро, зроблене Вами, повертається сторицею, а всі Ваші задуми і плани будуть зігріті теплом дитячих сердець!

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України!

Автор: В. Решетник