Конкретні справи у Великопобіянській громаді

Голова Дунаєвецької міської ОТГ Веліна Заяць, член команди народного депутата України Олександра Гереги «За конкретні справи», відвідала з робочим візитом с. Велика Побійна.

konkretni spravy u velykopobiianskii hromadi

13 січня у с. Велика Побійна виборці не лише ознайомились з роботою депутатського корпусу, а й урочисто відкрили місцевий Будинок громади та відзначили Свято Маланки, яке своїм театралізованим дійством зігріло серця присутніх.

konkretni spravy u velykopobiianskii hromadi 3

Найбільше багатство села – люди. Саме для людей, з ініціативи міської ради було реконструйовано приміщення сільської ради в Будинок громади, де затишно розташувалися: старостат, кабінет дільничного інспектора та спортивно-тренажерний зал з шаховим клубом. Саме такі події у Дунаєвецькій громаді дарують надію на краще, заможніше життя українського села. Сьогоднішній знаменній події передувала праця всієї громади, людей та влади, яка намагається крок за кроком робити конкретні справи.

konkretni spravy u velykopobiianskii hromadi 2

«Сьогодні, урочисто відкриваючи Будинок громади, ми говоримо слова вдячності усім, хто вклав у цю справу свої руки та серце, аби створити комфортні умови для жителів села», – зазначили присутні на святі. Урочисту церемонію перерізання стрічки провели: міський голова Заяць Веліна Владиславівна, заступник голови РДА Закурдаєв Юрій Олександрович, керівник громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги Ільєва Тетяна Миколаївна. Освячення Будинку громади здійснив отець Богдан.

konkretni spravy u velykopobiianskii hromadi 1

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Автор: Ю. Кучер