Конкретні справи для дітей санаторію «Куява»

У психоневрологічний санаторій «Куява», що у селі Соснівка Ярмолинецького району, щороку приїздять діти з усієї Хмельниччини. Тут свіже повітря, гарна територія та спеціальний догляд. Попри те, що навчальний рік вже ось-ось розпочнеться, сьогодні тут знаходиться 40 вихованців, які радо зустріли представників громадської організації «За конкретні справи».

konkretni spravy dlia ditei sanatoriiu kuiava

Новий спортивний одяг та взуття для малечі принесли радості більше, ніж очікували. Для них - це величезна увага, адже витрат перед шкільним сезоном не мало і далеко не кожній родині по кишені зібрати весь комплект для дитини.

«Насправді, наша команда «За конкретні справи» часто навідується у цей оздоровчий заклад. Адже це - не табір відпочинку, а заклад, який займається непростими дітьми. Як каже народний депутат України Олександр Володимирович Герега – кожен хлопчик та дівчинка заслуговують бути щасливими, мати досить уваги та приводів до радості. Тому ми вирішили на початку навчального року презентувати для них спортивний одяг та взуття. Переконаний, що вони стануть їм у нагоді. А ми і надалі будемо співпрацювати з санаторієм «Куява», – зазначив депутат Хмельницької обласної ради Андрій Васильович Шутяк.

Задоволені і працівники санаторію. Кажуть, що гарні емоції – це не лише дитяча посмішка, а й покращення психологічного та фізичного стану.

Із солодощами для дітей завітав цього дня і голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Миколайович Лозовий. Вiн в черговий раз звернув увагу на стан закладу, вислухав проблеми та варіанти їх вирішення, а також зазначив:

«Обласний психоневрологічний санаторій «Куява» - це особливий заклад, який потребує особливої уваги, як і подібні заклади в інших районах Хмельниччини. Ми маємо зробити все можливе для того, аби діти, які перебувають у таких санаторіях, не почували себе залишеними. Тут має бути і відповідний персонал, і умови, як для роботи, так і для відпочинку самих дітей. Тому я і надалі слідкуватиму, перевірятиму та контролюватиму те, чи належним чином відбувається співпраця з такими установами. Адже ми маємо пам’ятати, що працюємо на благо кожного українця, кожного подолянина. І лише від спільних, злагоджених дій залежить результат, якого ми так прагнемо – кращий рівень життя в Україні», – зазначив під час розмови Вадим Лозовий.

В свою чергу представники команди «За конкретні справи» підтримали позицію очільника області та пообіцяли зі свого боку допомагати у розвитку та підтримці санаторію «Куява».

Автор: Юлiя Кучер