Комфортні умови для навчання за європейськими стандартами

Городоцька початкова школа відкриває двері після ремонту.

komfortni umovy dlia navchannia za ievropeiskymy standartamy 4

"Кажуть, що легше побудувати щось нове, ніж оновити старе. Тому, коли пробуджується від сну будівля, яка прожила багато років, не перестаєш дивуватися та радіти. Так сталося і з Городоцькою початковою школою. З кожним днем вона стає все кращою.

Коли входиш у приміщення школи, відчуваєш тепло. Тепло дитячих сердець та вчительської душі. Але не менш важливим є тепло у класах. Цим ми завдячуємо новому фасаду, оновлення і утеплення якого відбулося за рахунок спільного фінансування з державного, районного і місцевого бюджетів. Будівля школи наче світиться у будь-яку пору року.

komfortni umovy dlia navchannia za ievropeiskymy standartamy

Щирі та добрі слова подяки хочеться адресувати людині, завдяки якій наша школа отримала путівку у нове життя – це наш земляк, меценат від Бога, народний депутат України і просто людина доброї душі Олександр Володимирович Герега.

komfortni umovy dlia navchannia za ievropeiskymy standartamy 2

А все почалося з перекриття даху, вже цього року з’явився новий паркан, сучасне подвір’я, яке є нашою гордістю і радістю для дітей. Бруківка, з якої зроблене подвір’я, схожа на український рушничок, по якому бігає дітвора. Наразі у школі проводиться ремонт внутрішнього приміщення. Повністю замінено водопровідну систему, електричну мережу, систему опалення, замінено підлогу, вирівняно стіни. Немає слів, щоб передати, якими гарними, затишними стають класи. А нещодавно школярі отримали 25 нових сучасних комп’ютерів – радості не було меж. Олександр Володимирович подбав про комфортні умови для дітей, вчителів, всіх працівників школи.

komfortni umovy dlia navchannia za ievropeiskymy standartamy 3

Ми радіємо всьому новому, що є дуже важливо. Адже ми переступили поріг Нової української школи і крокуємо впевнено вперед. Ми не самі, з нами люди, які дбають про майбутнє наших дітей.

komfortni umovy dlia navchannia za ievropeiskymy standartamy 1

Важко передати ту щиру подяку за добрі справи, розуміння, підтримку. Майбутнє держави за людьми, у яких слово не розходиться з ділом. Хай Бог дарує Вам, Олександре Володимировичу, здоров’я та многії літа!".

З повагою, педагогічний колектив Городоцької початкової школи