Інфекційні відділення виборчого округу отримали допомогу

Лікарі, середній і молодший медперсонал інфекційного відділення Ярмолинецької ЦРЛ приймали допомогу від народного депутата України Олександра Гереги та співзасновниці компанії «Епіцентр К» Галини Гереги.

WhatsApp Image 2020 03 31 at 19 36 57 L

Ними було передано засоби індивідуального захисту, а саме: 1000 масок, 500 респіраторів, захисні комбінезони для медиків, окуляри, шапочки, бахіли. Необхідні, першочергові засоби для співробітників інфекційного відділення доставила представниця антивірусного штабу Світлана Андріївна Павлишина. Разом із представниками Ярмолинецької громадської приймальні народного депутата Андрієм Шутяком та Юрієм Бакуном Світлана Андріївна оглянула палати відділення, поспілкувалась з медиками щодо подальшої роботи в умовах карантину.

Головний лікар Ярмолинецької ЦРЛ Альона Соломон, лікарі-інфекціоністи Антон Данчу та Зоя Броварська щиро дякували за справжню турботу про захист медиків в умовах, коли вони будуть боротися із невидимим ворогом – коронавірусом. Одна з медсестер вже приміряла захисний комбінезон: каже, що почувається у ньому впевнено та безпечно. Треба було бачити очі цих людей: вони сяяли вдячністю, бо про них, про їхній захист дбають.

WhatsApp Image 2020 03 31 at 19 37 53 L

Після Ярмолинецької лікарні інфекційне відділення Городоцької лікарні також отримало допомогу від народного обранця. Важко перелічити усе, що вчора було привезено в ЦРЛ – це і засоби захисту, дезинфікуючі, постільна білизна, матраци, бойлер, холодильники для боксів, респіратори і багато інших необхідних медзасобів.