Готуємось до масштабної відбудови!

Готуємось до масштабної відбудови! Поки наша армія блискавично відбиває атаки ворога, наближаючи перемогу, ми готуємо законодавче підґрунтя для швидкої та повномасштабної післявоєнної перебудови.

311098536 563336149125862 5067126806145514577 n

"Ворог завдає колосальних збитків та руйнувань інфраструктури, але немає жодного сумніву: ми все відбудуємо! Краще, потужніше. Для цього нам потрібно вже сьогодні подбати про спрощення всіх формальних процедур, які можуть затягувати процес відбудови.

Чинні механізми не дозволяють реалізовувати проєкти державно-приватного партнерства швидше ніж за 1,5 року, а в деяких випадках – навіть 2 роки. Ми не можемо собі дозволити так зволікати.

Швидко відновлювати зруйновані війною об'єкти та реалізувати нові сучасні проєкти покликаний законопроєкт №7508. Ініціатива ухвалена сьогодні на засіданні Верховної Ради у першому читанні та буде доопрацьована до винесення на розгляд парламенту вдруге.

Також щойно завершилося засідання профільного комітету, на якому разом з колегами підтримали кандидатуру Андрія Пишного на посаду голови Національного банку України.

Віримо в нашу неминучу перемогу, адже за нами стоїть правда.

Все буде Україна!", - наголосив народний депутат України Олександр Герега.