Городоцька приймальня: конкретні справи – в дії

У липні місяці громадська приймальня народного депутата Олександра Володимировича Гереги у м. Городок не припиняла своєї діяльності.

horodotska pryimalnia konkretni spravy v dii

Традиційними стали зустрічі пенсіонерів. Так, на засіданні любительського об’єднання літніх людей «А ще не вечір…» на тему «Духовні та моральні питання для вікової групи літніх людей» відбулася зустріч із настоятелем храму Св. Онуфрія Олексієм Добошем. З нагоди 25-річчя Лісоводського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів працівники приймальні, волонтери взяли участь в урочистостях, подарувавши його мешканцям частинку своєї уваги, теплоти (вручили електропіч). Для екскурсійної поїздки учасників хору ветеранів при РБК «Червона калина» в Карпати надали транспорт, Пільноолексинецькому хору ветеранів допомогли в організації поїздки з концертом у Хмельницький госпіталь ветеранів війни та праці.

horodotska pryimalnia konkretni spravy v dii2

У селі Клинове депутат районної ради Андрійчук А. С. та голова районного осередку ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Якубовський В. В. взяли участь у святі села, а також у святі села Бубнівка.

Кожного місяця до свого народного обранця звертаються люди, які потрапили в скрутну ситуацію. І завжди допомога надходить вчасно. Так, жительці Чорненькій С. В. надано будматеріали для ремонту будинку, в якому сталася пожежа, а Рижій М. В. – для ремонту кімнати, в якій обвалилася стеля. Військовій частині A2730 виділено 2 т цементу для ремонтних робіт.

Для облаштування території навколо Бубнівської школи надано металеві секції для паркану.

Продовжується співпраця з міською радою щодо створення Городоцької ОТГ. Працівники приймальні взяли участь в роботі сесії сільської ради, а також зустрілися з головою міської ради Підлісним В.В., де обговорили питання створення Городоцької ОТГ.

horodotska pryimalnia konkretni spravy v dii3

Відбулося вітання прихожан с. Пільний Олексинець, Велика Левада від імені народного депутата О. В. Гереги та ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» з храмовим святом.

Представники громадської організації «За конкретні справи» для діток з обмеженими фізичними можливостями, які перебувають в Городоцькому центрі реабілітації, подарували акваріум із рибками, водоростями та усім потрібним приладдям. Вадим Віталійович Якубовськийвід імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги підкреслив, що прямий обов'язок – забезпечити дітям комфортні умови для розвитку, дати можливість реалізувати свої таланти і здібності, докласти максимум зусиль для того, щоб діти були щасливими.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.