Допомога родині з Ярмолинецького району

Завдяки народному депутату України Олександру Володимировичу Герезі та його команді політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» допомогу матеріалами для проведення ремонту отримала Щесняк Ганна Михайлівна з с. Москалівка Ярмолинецького району Хмельницької області.

dopomoha rodyni z yarmolynetskoho raionu

Це не перша допомога, яку надає Олександр Володимирович цій сім'ї. В свій час для них придбали пральну машину, яка їм була вкрай необхідна, а коштів на купівлю у них не було.

Доля у цієї сильної людини дуже важка. Жінка, яка сама виховує своїх онуків, взявши над ними опікунство, так як чоловік трагічно загинув у ДТП, дочка померла від раку, залишивши їй дітей. Один з онуків – Олег Середюк – був призваний в зону проведення АТО по мобілізації та загинув під час виконання своїх військових обов’язків.

Допомогу передали депутати від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради Андрій Шутяк та Ярмолинецької районної ради Антоніна Надаховська. Також Андрій Шутяк вручив Ганні Михайлівні нагороду її онука Олега – номерну медаль «За відвагу» – Знак народної пошани (посмертно).