Допомога прийшла вчасно в родину погорільців з Летави

Народний депутат України Олександр Герега допоміг родині погорільців з Летави.

dopomoha pryishla vchasno v rodynu pohoriltsiv z letavy

"Величезна біда впала на мою сиву голову в кінці березня цього року. Ніколи не думала, що зможу все це пережити, бо в свідомості не вкладається все і досі.

Ранок того дня був таким же, як і попередні. Аж раптом сталася пожежа. Вогонь нещадно пожирав мій будинок, нищив речі домашнього вжитку, меблі, стіни, вікна… Та біда, як з’ясувалося, була попереду. Вогонь забрав життя мого чоловіка…

Як усе було потім, пам’ятаю, як сон. Коли дим і сморід горілої хати розвіявся, я залишилася з глибокою раною і зовсім сама, бо й дітей не маю, тільки родичі, які підтримали мене у скрутну хвилину. Після похорону потрібно ремонтувати хату, бо жити в ній на той момент було неможливо. До ремонту зібрали всі сили. А за кілька днів сталося диво. На моє подвір’я в’їхала вантажівка з будівельними матеріалами, які мені були такі необхідні. Благодійником став народний депутат України Олександр Герега, в громадську приймальню якого звернулися мої родичі. Знаю, що погорільцям він завжди допомагає, мені також не відмовив.

Дякую йому за розуміння чужої біди. Дякую всім, хто підтримав мене у ці важкі хвилини! Людина легше переживає горе, якщо поруч є небайдужі люди!".

Павліна БІЛОУС,
житель с. Летава Чемеровецького району Хмельнийької області