Допомога надійшла своєчасно

28 листопада полум’я пожежі знищило дах житлового будинку родини Дзюб, які проживають в районному центрі Дунаївці. Без покрівлі залишилися члени великої сім’ї: господар з дружиною, донька, син та онуки…

dopomoha nadiishla svoiechasno

Того ж дня, після надзвичайної ситуації вони звернулися за допомогою до громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги.

– У той чорний понеділок, пожежа за лічені хвилини знищила весь дах, – розповідає господар дому Володимир Миколайович Дзюба. – Якби не оперативна робота пожежників, наші збитки були б ще більшими. Працівники приймальні народного депутата України Олександра Гереги дуже чуйно віднеслись до нас і пообіцяли зарадити біді. І допомога вже надійшла. Однією з перших до нас надійшла звістка, що ми зможемо безоплатно отримати матеріали від народного обранця. Олександр Володимирович виділив для нас металочерепицю, бруси і балки для перекриття. Завдяки своєчасній допомозі ми маємо сподівання своєчасно розпочати відновлення даху і, якщо сподобить Господь, зустріти новорічно-різдвяні свята з новою покрівлею. Спасибі, вам, добрі і чуйні люди!