Діти Шатави отримали безпечний перехід через дорогу

У цьому році на Службу автомобільних доріг Хмельницькій області Гнидюк Гнидюку П.І. народним депутатом України Олександром Герегою вже не вперше був скерований депутатський запит щодо встановлення світлофорного об’єкту в с. Шатава Дунаєвецького району на трасі міжнародного значення Н-03 Житомир – Чернівці.

 dity shatavy otrymaly bezpechnyi perekhid cherez dorohu2

Неодноразово народний обранець і його помічники звертали увагу Служби автомобільних доріг на страшну статистику, яка сталася на цій ділянці дороги: за останні 8 років внаслідок ДТП травмовано 15 людей, 5 людей загинуло. Тенденція продовжувалася навіть в ті дні, коли зачитували запит: дідусь, який прямував на шкільне свято до онуки, загинув під колесами фури.

І нарешті автодорівці після ремонту дороги взялися за "безпекові" роботи на автомагістралі.Після проведення ТОВ "СТЛ+М" поточного середнього ремонту ділянки автодороги Н-03 Житомир-Чернівці у с. Шатава, на 267 км встановлено пішохідний світлофорний об’єкт.

dity shatavy otrymaly bezpechnyi perekhid cherez dorohu3

Також на автобусній зупинці побудовано новий автопавільйон.

Як відомо, на автодорозі Н-03 Житомир-Чернівці цілий рік тривають ремонтні роботи. А нещодавно відкрили для проїзду міст через річку Мукша, що є частиною "тещиного язика".

dity shatavy otrymaly bezpechnyi perekhid cherez dorohu

Джерело: Depo.Хмельницький

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.