Діти Хмельниччини вірять у Святого Миколая

Традиційно до Дня Святого Миколая усі діти Хмельниччини, до 4-го класу включно, отримали солодкі подарунки від імені народного депутата України Олександра и Галини Гереги.

dity khmelnychchyny viriat u sviatoho mykolaia

19 грудня діточок Дунаєвеччини привітала лідер депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради Ткаченко Уляна Юріївна, яка вже багато років переймається питаннями, які пов’язані з дітьми-сиротами, дітьми з малозабезпечених сімей, молоддю, хворими дітками.

Вона піклується про хворих дітей і щодо їх навчання, поки вони перебувають у лікарні, адже, коли дитина потрапляє до лікарні, то може перебувати там 2-3 місяці і їй важко наздогнати навчальний процес. Уляна Юріївна відстоювала проект школи при лікарнях, зустрічалася з педагогами і нарешті цей проект буде втілюватися у життя.

dity khmelnychchyny viriat u sviatoho mykolaia 1

Зовсім нещодавно 11 млн. 577 тис. грн. розподілили для придбання 24 квартир для 29 дітей-сиріт та 2 житлових приміщення для дитячих будинків сімейного типу. На 2019 рік із Держбюджету для Хмельниччини на придбання житла заплановано виділити 18 млн. грн.

День Святого Миколая приносить в наші домівки тепло, сімейний затишок, радість дітям, з добром і любов’ю ми завжди зустрічаємо його.

Автор: Ю. Кучер