День працівників освіти на Городоччині

29 вересня в городоцькому СК «Епіцентр» відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти.

den pratsivnykiv osvity na horodochchyni

Від імені народного депутата України Гереги Олександра Володимировича освітян Городоччини з професійним святом привітали депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Поворозник В. В. та депутат Городоцької районної ради, голова Городоцької районної громадської організації «За конкретні справи» Якубовський В. В.:

«Шановні вчителі, щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, любов і турботу, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм!»

den pratsivnykiv osvity na horodochchyni2

З вітальними словами до усіх присутніх звернулись також голова Городоцької районної державної адміністрації Кропивницький В. В., голова Городоцької районної ради Зелінська О. П., Городоцький міський голова Підлісний В. В., начальник відділу освіти Городоцької районної державної адміністрації Пунда В. Д. Звертаючись до учасників зібрання, виступаючі подякували педагогам, ветеранам галузі за плідну працю на освітянській ниві, небайдужу громадянську позицію, також було зазначено, що професійне свято цього року випало на особливий період у житті працівників освіти. Адже Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про освіту».

den pratsivnykiv osvity na horodochchyni3

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти, патріотичне виховання учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти було нагороджено кращих працівників освіти Почесними грамотами та Подяками Хмельницької обласної ради, Городоцької районної державної адміністрації, районної ради та міської ради, а також відділу освіти Городоцької районної державної адміністрації.

Окрасою свята стали вокальні та хореографічні композиції від юних талановитих артистів, що представляли різні навчальні заклади та Городоцький районний Будинок культури. За сприяння народного депутата України Гереги О. В. приємним завершенням свята для працівників освіти став концерт народного артиста України Івана Поповича.

Автор: І. Лутковська, фото А. Савченка