Чемеровеччина: у новий рік з конкретними справами

«Усі ми – наче одна велика родина, – говорить депутат Хмельницької обласної ради від партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Олександр Петрович Савчук. – А в родині що головне? Правильно, триматися разом, бути сильними підтримкою один одного, допомагати і вболівати за свою малу батьківщину».

chemerovechchyna u novyi rik z konkretnymy spravamy

Справедливість, чесність та людяність, зберегти зроблене та примножити його – головні принципи роботи партійної організації та депутатів всіх рівнів від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Чемеровецького району. У своїй діяльності депутати районної ради всі згуртовано стоять на захисті інтересів громад району, сприяють вирішенню нагальних питань.

Всього у 2016 р. надійшло звернень громадян 478, з яких: усних – 357, письмових – 121.

Кількість депутатських звернень – 23.

Основною тематикою депутатських звернень є питання житлово-комунального господарства, правові, медичної допомоги, освітянської галузі, екології та природних ресурсів, земельні питання.

Партійці разом з прихильниками партії сприяли конкретним справам в районі у 2016 р., а саме було ініційовано:

  • перекриття даху, утеплення фасаду, проведено капітальний ремонт Летавського НВК;
  • перекриття даху Жердянської ЗОШ І-ІІІ ст. та подаровано комп’ютерний клас (10 комп’ютерів);
  • перекриття дахів Красноставської ЗОШ, Сокиринецької спортивної кімнати;
  • ФАПів с. Антонівка і с. П’ятничани,
  • поліклінічного відділення Чемеровецької ЦРЛ і редакції районної газети «Нове життя»;
  • укладення бруківкою шкільного подвір’я НВК №1;
  • облаштування скверу біля пам’ятника Т. Г. Шевченку;
  • відновлення доріг у сільській місцевості та селищі Чемерівці;
  • надання покрівельних матеріалів мешканцям Чемеровеччини, які постраждали внаслідок пожежі (с. Біла, с. Мала Зелена, с. Слобідка-Скіпчанська, с. Кугаївці, смт Чемерівці);
  • допомога вимушеним переселенцям з зони АТО – надання будівельних матеріалів;
  • заміна вікон, сантехніки: с. Збриж, с. Жабинці, с. Драганівка;
  • надання фарби загальноосвітнім школам та сільським будинкам;
  • заміна аварійної покрівлі житлового багатоквартирного будинку в смт Чемерівці, вул. Центральна, 24.

Влітку для дітей Чемеровеччини було організовано Спартакіаду «Поділля-2016», в якій взяли участь 278 дітей, команда переможців району була нагороджена спортивними костюмами. Організовано поїздку на Чорне море у м. Коблево Миколаївської області для переможців проекту «Шевченківськими стежками» та пізнавальну 6-денну поїздку до м. Львів.

На сьогодні проблема водопостачання – це першочергове завдання, яке розпочали вирішувати на хуторі Хропотівський. Тому команда партії проводить буріння свердловини глибиною 190 м та водопостачання.

Депутати Хмельницької обласної ради:

Олександр Петрович Савчук постійно підтримує діалог з громадою, проводячи особисті прийоми. За його переконанням, лише спілкуючись з виборцями, можна охопити ширший спектр проблем району для їх вирішення. Одне з головних досягнень за рік депутатської роботи – ініціатива, яку підтримала більшість, щодо збільшення на 2 млн. грн. фонду коштів, передбачених на дороговартісне лікування. Підтримало керівництво області також ініціативу щодо необхідності будівництва нового корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні.

Як військовослужбовець та учасник АТО, Олександр Савчук є яскравим прикладом відстоювання інтересів бійців. Внаслідок цього більше 50 мешканців Чемеровецького району отримали земельні ділянки. Олександр Петрович Савчук переконаний – попереду ще більше роботи, досягнень, але будуть і потужніші результати, а відтак – кращий рівень життя кожного мешканця Чемеровецького району.

Микола Олександрович Харкавий на сесіях обласної ради підіймає найболючіші питання краян. Серед них – відновлення роботи Хмельницького аеропорту. Вносилися питання взаємовідносин з інвесторами. Поспішає Микола Харкавий на свій округ й на кожне свято – День села, День знань, День Святого Миколая, випускний бал. Завжди з подарунками та підтримкою.

Фракція ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Чемеровецької районної ради:

Підтримали ініціативу передачі закладам комунальної сфери власності району до районного бюджету 50% платежів за надання в оренду їх приміщень.

Депутат районної ради Володимир Антецький, висококваліфікований хірург, впроваджує в своїй практиці новітні методи лікування, домігся виділення з бюджету коштів на придбання медичного устаткування для спаювання судин під час проведення оперативних втручань. Крім того, за ініціативи Володимира Сергійовича за бюджетні кошти району у хірургічне відділення ЦРЛ придбано операційну лампу.

Мудра та виважена позиція депутата районної ради, заступника голови СВК «Летава» Степана Горбача – це далекоглядність і передбачливість. Відтак, Степан Іванович ініціював розподіл коштів районного бюджету між бюджетонаповнюючими громадами.

18 грудня 2016 р. – вирішальний та важливий день для кожного з населених пунктів. Об’єднано в громади – Чемеровецьку та Гуківську, працьовитих та досвідчених людей. Під прапорами політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» обрано голів об’єднаних громад – Собаня Олександра Володимировича та Ільницького Петра Йосиповича.

Ці дієві лідери будуть працювати в об’єднаних громадах для людей, намагаючись зробити їх заможними та процвітаючими.