Чарівне перевтілення дитячого садочку «Казка» в Городку

Найбільший дитячий садок Городоцького району вже готовий зустріти малечу після літнього відпочинку.

charivne perevtilennia dytiachoho sadochku kazka v horodku2

За сприяння народного депутата Олександра Гереги та завдяки команді ГО «За конкретні справи» у Центрі розвитку дитини «Казка» завершується ремонт фасаду.

Проект отримав назву «Казка, втілена у «Казку». За задумом дизайнерів фасад садочка буде різнокольоровим, а центральну частину будівлі прикрашатиме веселка. Також на садочку будуть зображені герої українських народних казок та мультиплікаційних фільмів.

charivne perevtilennia dytiachoho sadochku kazka v horodku3

«Ми поєднали як українські народні казки, так і сучасні мультфільми, якими діти зараз захоплюються, - розповідає дизайнер проекту Тетяна Саванок. - Основні елементи - це герої наших українських казок, які в народі переказують з покоління в покоління. Зокрема, це «Колобок», «Івасик Телесик», «Кривенька качечка», «Ріпка», «Золотий ключик». А герої сучасних мультфільмів їх доповнюють».

charivne perevtilennia dytiachoho sadochku kazka v horodku8

У перетворенні дитячого садочку активну участь приймали і батьки вихованців. В рамках акції ''Ми - з вами, ви - з нами і всі ми - разом!'' вони розфарбували ігрове обладнання на території садка. Чисті, прибрані, охайні групові приміщення та іграшки вже з нетерпінням чекають дітей.

charivne perevtilennia dytiachoho sadochku kazka v horodku7

Зазначимо, що за останні роки у дитячому садочку «Казка» відбулося чимало змін. «Вже багато років триває капітальний ремонт нашого дитсадка, - відзначає Алла Карвацька, завідувач Центру розвитку дитини «Казка». – За сприяння Олександра Гереги зроблено капітальний ремонт пральні, харчоблоку, замінено покрівлю, утеплений фасад».

charivne perevtilennia dytiachoho sadochku kazka v horodku5

Центр розвитку дитини «Казка» найбільший не тільки в Городку, але й в усьому Городоцькому районі. Наступного року дошкільному закладу виповнюється 40 років.