Будинок культури в Закупному отримає новий дах

За сприяння народного депутата Олександра Гереги розвочато капітальний ремонт даху Будинку культури в Закупному.

budynok kultury v zakupnomu otrymaie novyi dakh

«Будинок культури в Закупному – величезне приміщення, в якому завжди людно. Тут з нагоди різних врочистостей проводяться заходи, на танцювальний гурток поспішають місцеві діти, у читальний зал бібліотеки регулярно заглядають любителі книг. А ще в приміщенні БК розміщені кабінети Закупненського селищного голови та апарату селищної ради.

Закупненський Будинок культури на відміну від деяких в районі справді живе, а відтак підтримується стан будівлі: проводяться косметичні ремонти, поновлюється матеріально-технічна база.

Та, на жаль, навіть така активна позиція керівників селища не вберегла приміщення від невблаганного часу, який спричинив зношення покрівлі. Тривогу забили одразу, адже добре розуміли, що дощ зробить свою справу, бо вода почала добиратися до кімнат приміщення, руйнуючи стелю.

Вартість капітального ремонту покрівлі – колосальна, самотужки винайти такі кошти для селища було не реально. А коли з робочим візитом на Чемеровеччину завітав народний депутат України Олександр Герега, який також побував у Закупному, громада селища в один голос розповіла про свою проблему. Результат розмови був позитивним. Через деякий час на територію Закупненського Будинку культури приїхали вантажівки з необхідним будівельним матеріалом, а бригада будівельників приступила до робіт з перекриття даху. Наразі ремонт – в розпалі. А нам досі не віриться, що вирішиться одне з наймасштабніших проблемних питань Закупного.

У Олександра Гереги було так завжди. Є проблема – вирішуємо. А ми в свою чергу за розуміння і підтримку віддячимо йому нашими здобутками, коли вшановуватимемо на сцені врятованого Будинку культури кращих людей Закупного, коли тішитимемося успіхам юних танцюристів. Одним словом «Спасибі!». За те, що своєю допомогою Ви підсилюйте нашу віру в свої сили і перспективність».

Валентин БОБ,
Закупненський селищний голова